Bekijk ons compleet assortiment.

Welkom bij Hooghoutplant

Hooghoutplant is een bekende leverancier voor sierheesters en siergrassen. Gelegen in het Brabantse Biezenmortel aan de N65 (Tilburg – Den Bosch). Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een kwekerij met een oppervlakte van meer dan 5 hectare. Wij kweken zo’n 80 verschillende soorten planten voornamelijk in potmaten P9, C1,5 en C2. De totale kweek van stekje tot volgroeide plant word in eigen beheer gedaan om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Alle planten zijn gekweekt onder strenge milieu-keureisen.
Dankzij onze grootschalige productie en verregaande mate van mechanisatie, zijn wij in staat tegen zeer concurrerende prijzen te leveren. Daarnaast staat Hooghoutplant voor dertig jaar ervaring, service op maat en het te allen tijde nakomen van afspraken.

Voor een compleet overzicht van ons assortiment verwijzen wij u naar onze assortimentenlijst. Voor prijzen kunt u contact opnemen via fax, mail of het contactformulier op deze website. Tevens kunnen er foto’s op aanvraag verstuurd worden via mail. U bent van harte welkom om onze kwekerij te komen bezoeken. Ook ’s avonds willen wij daar graag tijd voor vrij maken.